Friday, 22 November 2013

Kisah - kisah yang tak perlu diambil kisah.

Salam.

Alhamdulillah. Nak dekat hampir 5 bulan practical, lepas tu bebas! wah, syok nye! Tak sabar untuk menantikan masa dan saat itu. Lagi 2 minggu je. Fuhhh, rileks ek syiha. Since bertukar department nie, nampak macam banyak masa terluang compare dengan masa mula - mula dulu. Kalau dulu tu, rasa macam tak cukup tangan. Sekarang pun tak cukup tangan jugak tapi dapat dikawal. (Nak jugak tu) hahahaha!! 

Tapi bila dekat sini, aku yang paling JUNIOR. Diulang sekali lagi, JUNIOR. haha!! (Nak cakap ko paling muda, sweet2 gitu kan syiha, kan? haha!). Sesenang macam makan ayam KFC je dorang nie membuli aku. Mula - mula rasa macam ape jeeee. Tapi dah lama - lama tu, dah kalis dah. Haha! (statement memang berlagak kan? tak boleh blah kan?) Ape lah sangat reaksi aku, setakat sengeh je memanjang. haha! So, fikir je positive, yang dorang buat nie sebab nak cari point untuk gelak guling - guling pastu nak hilangkan stress. But, i do not take it seriously.

Rasa macam sekejap je masa tue berlalu. Masa itu tak pernah nak menunggu kita. Tapi kita yang selalu menunggu masa itu. Eh, bermadah helah pulak! muahaha! Selama 5 bulan dekat sini, aku memang dijaga dengan baik. Boleh dikatakan semuanya lengkap, tak pernah kurang pun. Syukur, Alhamdulillah. 

Lately, aku selalu rasa yang ALLAH tu selalu bagi rezeki lebih pada aku. Alhamdullillah. Rezeki tu tak putus - putus. Ada je. Terima kasih Ya ALLAH. Walau kadang - kadang rasa macam kurang sana sini, tapi diganti dengan benda yang lebih baik. 
Dah la tu. Sudah tamat masa untuk membebel disini. Nak balik rumah ! wehoooo!!

Salam everybody! :)




No comments:

Post a Comment